Medewerker Finance en Hr (m/v/x)

Administratief Medewerker Finance en HR ondersteuning

 

GartenLüx is op zoek naar een nieuwe collega om onze financiële & HR-afdeling te versterken. Ben jij cijfermatig goed onderlegd en heb je ervaring in HR/Personeelsbeleid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Functieomschrijving

Als medewerker Finance en HR ben je (mede) verantwoordelijk voor de financiële administratie en ondersteun je de HR-administratie op een breed vlak. Bij de financiële administratie zorg je voor de debiteuren- en crediteurenadministratie, debiteurenbeheer.

Bij de personeelsadministratie regel je het gehele proces rondom in- en uitdiensttreding en zorg je voor maandelijkse mutaties ter voorbereiding van de salarisbetalingen. Je houdt je bezig met ziek- en herstelmeldingen, werktijdenregistratie, enzovoort.

 

Wij bieden:

Een parttime functie (24-32 uur per week) in een informele en gezellige werksfeer met korte lijnen en ruimte voor eigen initiatief. Je verdient een aantrekkelijk salaris op basis van je kennis en ervaring en neemt deel aan onze pensioenregeling. Ook heb je personeelskorting op al onze producten.

 

Functie-eisen:

  • Je hebt een mbo+/hbo-werk- en denkniveau.
  • Je hebt enkele jaren kennis en ervaring op het gebied van financiële administratie.
  • Je hebt cijfermatig inzicht en bent leergierig.
  • Je bent communicatief sterk, betrokken, proactief en flexibel en kunt goed zelfstandig werken en zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke informatie.

Je hebt een goede kennis van zowel Nederlands als Duits, vanwege ons hoofdzakelijk Duitse cliënteel en Duitstalige collega’s.

 

Heb jij interesse in deze uitdagende functie bij GartenLüx? Solliciteer dan nu!

Stuur een mail naar jobs@gartenlux.eu t.a.v. Wim Mans of bel op +31 681 565 396

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!