FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

 

GartenLüx is op zoek naar een nieuwe collega om onze financiële afdeling te versterker. ben jij cijfermatig goed onderlegt? dan zijn wij opzoek naar jou!

 

Functie omschrijving:

Als financieel medewerker ben je (mede) verantwoordelijk voor de financiële administratie op een breed vlak. Bij de financiële administratie zorg je voor debiteuren- en crediteurenadministratie, debiteurenbeheer.

Wij bieden :

Een parttime functie (24-32 uur per week) in een informele en gezellige werksfeer met korte lijnen en ruimte voor eigen initiatief. Je verdient een aantrekkelijk salaris op basis van je kennis en ervaring en neemt deel aan onze pensioensregeling. Ook heb je personeelskorting op al onze producten.

Functie-eisen:

  • Je hebt een mbo+/hbo-werk- en denkniveau.
  • Je hebt enkele jaren kennis en ervaring op het gebied van financiële administratie.
  • Je hebt cijfermatig inzicht en bent leergierig.
  • Je bent communicatief sterk, betrokken, proactief en flexibel en kunt goed zelfstandig werken en zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke informatie.

Je hebt een goede kennis van zowel Nederlands als Duits, vanwege ons hoofdzakelijk Duitse cliënteel en Duitstalige collega’s.

 

Heb jij interesse in deze uitdagende functie als financieel administratief medewerker bij GartenLüx? Solliciteer dan nu!

 

Lijkt jouw dit de ideale nieuwe uitdaging? Mail, bel of app dan naar Nick de Boek

Tel: 0642094754

E-mail: n.deboek@gartenlux.eu

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!